What up?





Jag och Hampe gör läxorna och steker vid poolen. Vad har ni för er där hemma?

11 pm

Kvällen har bara börjat för mig....... nu måste jag komma på hur jag ska skriva min essay imorgon i Modern European History.......... :) :) :) <3 midterms <3


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!



Jason Mraz.. nästa fredag.. jag och Kadda. Jag är så glad, så oerhört lycklig just nu att jag inte kan beskriva det i ord... It has been 2 years, alldeles för länge... JAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36°C

Jag smälter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Att gå till skolan och hem idag var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Jag har aldrig svettats så här mycket någonsin. Det rinner om mig. Konstant. Hur ska jag plugga till mitt midterm som jag har imorgon i den här hettan?????

Jag borde verkligen köpt en fläkt. Det är ingen som helst blåst. Jag kan inte röra mig utan att fastna i något på grund av mitt SVETT. Alltså hahahaha detta är helt sjukt!!!!!!!!!!


Lite halv Zerina-pose på den där asså ;)



I helgen har jag...


.. åkt till IV med dessa filurer


...varit på fest i någons bakgård där det fanns en DJ som spelade nayz musik


..druckit öl ur en keg


... varit på konsert med Anya, Cornelia och Danique


...sett Major Lazer på UCSB's (University of California Santa Barbara) campus.. det var TJOCKT!



all in all en mycket trevlig helg!

Nu ska jag gå och laga mat hos mina grannar (eftersom vi inte har någon gas så kan vi inte använda vår spis... vilket beror på att ingen gått till gasbolaget och fixat det :))))) och sen är det homework-time... SES!

An afternoon at the beach

Jason Mraz – After An Afternoon - Eagles Ballroom Live Version

Igår eftermiddag stack jag, Kadda, Cornelia och Jeff till beachen. Det var nayz! Där är det nämligen lite blåsigt och sådär så det var mycket skönare än att sitta här hemma där det är så extremt varmt... gosh. Det kändes dock lite kul att sitta på stranden i slutet på september liksom, haha. Men det är najs!




Det var ett brudpar som tog bilder på stranden.. så gulligt!!


I love it here.








Vi njöt av tonerna från Westbeach Festival som var i helgen


Jeff doing his yoga


30 stekande grader

Jag svettas IHJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄL









Nu ska vi gå med Corre till da beach.. SEE YA!

Veerle's initiation

Min kära holländska granne Veerle är med i ett landhockey-lag och eftersom hon är ny var det dags för henne att nollas. Hela laget hade en stor fest med massa folk som jag och de andra tjejerna jag bor bredvid drog iväg på. It was muy fun!


Hon fick en redigt fin tröja att ha på sig dagen till ära!


Hon fick i uppdrag att ha med sig diverse grejer.. bland annat porr och kondomer. haha


Glada tjejer!


Plenty of people in da kitchen azzå


Klara och nån.. Mike kanske?

I varje fall så har jag inte så många fler bilder på min kamera, så när jag snott fler av Klara och Kadda så lägger jag upp dem eller nåttt.


Juste, hahaha. när jag kom hem märkte jag att min madrass hette "Hotel Motel"... holiday inn! Hahahahahahahahahahahaha.

Idag är det fredag! Det innebär partay. Vi ska och göra ett IV osäkert på en fest där man enligt eventet ska vara uppklädd. Eftersom folket här borta i princip aldrig klär upp sig som vi gör hemma när de festar så är en typisk krogenutstyrsel typ det de förväntar sig. Äntligen kan jag använda något av de fina sakerna jag tog med mig! Haha.

PUSSSSSSSSSS HEJ



Helgen är runt hörnet

Jag och Klara förbereder oss!!

Täppt i näsan



Min profilbild på FB tycker jag visar ganska tydligt vad jag tycker om Aftonbladets "Vi gillar olika"-kampanj... Och nu tänker jag inte diskutera politik något mer för det finns ändå inget att göra åt resultatet oavsett vad man har för åsikter om det.

Idag skulle jag egentligen gå till skolan. Blev inte så mycket av det. Heh. Men ska vara en duktig flicka och plugga hemma. Eller nåt.

Den här förkylningen jag fick har ännu inte gett med sig vilket är fruktansvärt irriterande. Gillar inte att behöva gå omkring och snora. Haha.

I övrigt så händer det inte så mycket just nu. Ikväll - kanske Sharkeez? College night innebär insläpp även för oss små 18åringar, wohoo!

Något mysigt: vi har inget varmvatten = gosig dusch. Ingen gas heller = no food. Livet leker, hahahahaha.

Nej fyfan vad jag är tråkig. Ska ta mig i kragen och studera, pusshej!


Jag lever

Trots mitt lilla utbrott idag lever jag, tro det eller ej! Höll på att somna under lektionerna dock, fick ingen sömn whatsoever.

Vad händer här borta? Just nu inte så mycket. Idag var det skola som sagt, sen drog jag med mig Klara till Bank of America och skaffade mig ett bankkonto, bra gjort sådär 1,5 månad efter ankomst. Hehe. Efter det blev det lite snabbshopping innan vi mötte upp Danique, Sandra och Macie för middag på en japansk restaurang.

Har tagit en endaste bild idag:

... på Jake & Danique! Har dock laddat upp en hel drös på facebook.

Har verkligen inget nämnvärt att dela med mig av just nu... imorgon är det onsdag, har en lerre. Sen är det torsdag = HELG!!!!!!!!!!!1111111111111

Nelly – Tippin' In Da Club - Main

JAG ÄR SÅ JÄKLA EFTERBLIVEN

Gaaaaaaaaah! Kan någon slå mig? Dunka mig gul och blå med en stekpanna? Jag har en jävla uppsats som ska vara klar imorgon i min Modern Europe-class..... har jag börjat? NEJ. Klockan är 21.20 och jag sitter och somnar typ. Jag är ett riktigt jäkla rikspucko. Orkar inte sitta hela kvällen............. bajs. :(

Den här dagen började för övrigt bra med ett pop quiz i min American Racism class.... skulle skriva en essay på 10 minuter. Det gick ju också bra. ELLER INTE.

HEHGKJSDGHKJDSHGKJSDGHKJSDH DAMP.

Måste ha en red bull.

Up in the strip club

Medans alla boysenbären har hängt på strippklubb ikväll har jag och Veerle myst med kakor. Vi funtar på att beställa hem en manlig strippa nån helg... Vad sägs om Adonis?


http://www.risquekitty.com/RK_Guys.htm


Denna helgen vol. II


... var det dags för en överraskningsfest för grannen Andre! Ha tålamod och titta även fast det är svart och tyst aslänge i början hehe.


Jag och Louise började dock vår kväll med thai takeaway från Bangkok Palace.. mmmmm


Min favorittysk kom!


...


Alla började tränga ihop sig i Andre och Nikos lilla lägenhet


Det var bål åt alla, sehr tasty! Snabbt tog den slut också haha vilket kanske syns


Tessa, Andres flickvän




Riktigt glad birthday boy :D




Teach me how to dougie teach me teach me how to dougie..


Presentöppnande!


Ben däckad i typ ett surfbrädefodral?




Och natten avslutades till sist med lite manlig kärlek mellan Jeff och Johan. COSY!

Nu ska jag ta mig i kragen och städa mitt rum innan det är dags att ta tag i pluggandet som jag skjutit upp.... yay. Vi hörs!




Denna helgen vol. I

...har varit awe to the some! Jag bombar er härmed med bilder, börjar med fredagen!


Jag och Kadda körde en middag på Silvergreens - tjockt nice!


Den här salladen var en half, man hade alltså kunna beställa en hel för lite mer pengar men dubbla storleken. GALET. Och asgott. Mmmmmmmmmmmm


Huh?


Efter lite häng hemma i La Brezza drog vi till IV!


Charlie & Danique


Påväg till Del Playa (festgatan i IV)


??


Klara & jag


Schweizarbröder med matchande skjortor... haha


Hawaiian shirt night! Och vi träffade på Corre min lovah!






Stenhårt profilbildsmaterial






Lilla Jeff som alltid matchar tröjan med kepsen


Kadda och Brunoboy!


FOOOOD

Det var nog allt från en riktigt trevlig fredag!

Important day

Hej! Bildbomb och lite sånt från igårkväll kommer snarast. Tänkte bara nämna en grej lite snabbt. Jag är grymt orolig över det här valet och grejer alltså!

I och med att någon på valmyndigheten har något sorts kromosomfel kommer jag tyvärr inte kunna rösta i år. Jag har beställt valmaterial för 100 år sedan men det har inte kommit. Vilket är OERHÖRT frustrerande. Men. Jag hoppas att ni alla som röstar där ute gör bra val.

Om vi efter imorgon får en rödgrön regering har jag väldigt svårt att typ ens vilja komma tillbaka hem. Det är svårt för mig att vilja bo i ett land där en majoritet röstat rödgrönt.. får mig att vilja spy lite faktiskt. Hmm.

Det var nog det jag ville säga... Känner mig lite halvt bitter men jag behövde bara få ur mig det när alla andra också blottar sina åsikter. Haha.

Jaja, bilder sen, PUSS!

California Pizza Kitchen med Veerle











Ikväll var jag på California Pizza Kitchen med min holländska granne Veerle. Sen drog vi en efterrätt på Ben & Jerry's scoop shop (chocolate therapy = TASTY!!!). Jag är fortfarande grymt mätt, så nu ska nog jag och min food baby chillaxa lite innan det är dags att sova. Efter 3.40 pm imorgon är det helg.... och revansch time med tanke på hur jäkla kasst jag mådde förra helgen. ADIOS!

Go Vaqueros!













Var på fotbolls-(ja vanlig hederlig fotboll)match idag! Det var inte mycket folk och inte särskilt intressant, men ändå en gosig kvällsaktivitet och kul att hänga på stadion och heja på skollaget liksom. Får gå nån gång när det är american football time bara!

Utöver det har det inte hänt så jättemycket idag. Försov mig som vanligt och fick springa till skolan och sen degade det bara på.

Nu - filmdax med Stampus och Johan!


Invisible vegetables. Magical taste


02:18


Kan inte sova på på grund av alla konstiga godisar jag stoppat i mig... DAMP!!!!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAAH


"jag vill vaska dina skattepengar"... HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Muy spännande godisar


I början smakar de skit, sen ändrar de färg och smak och blir goda och så är de stenhårda och omöjliga att bita i början. Och så är det ju WillyWonkagodisar. Lite kult.

En dag mindre kvar till helg

HOLA!
Egentligen borde jag studera (såklart) men det är svårt att göra när det pågår en beerpongmatch i vardagsrummet :@ Så jag bloggar istället. Har tidigare ikväll haft en trevlig pratstund med wiseman Sam och ätit en galet mäktig chokladmoussekaka. Nu sitter jag här med ett glas pepsi och funtar på att kolla på en film eller något liknande eftersom det är svårt att koncentrera sig på att läsa eller dylikt när det dunkar i golvet av att folk stampar fram och tillbaka medan de spelar beerpong. :) :) :)

Märks det att jag är på dåligt humör eller? Hahahaha.

Iiiiiiiiiiiiiiallafall. Here are some more picturez.


Sam "Da Model". Mahahahahahahahaha






Tjockt med myz asså.

Nu film som sagt, vi hörs när jag är på bättre humör eller nåt. Haha.

Chillax till max

Dagen började riktigt kasst med att jag försov mig.. sprang typ till skolan för att hinna och det kändes att jag inte riktigt är tillbaka i toppform (lol) ännu. Så kommer jag dit och alla går ut ur klassrummet. Lektionen är inställd. Irriterande men samtidigt grymt skönt såklart. Så jag åker till Ralphs (älskade Ralphs <3) och handlar med Corre istället. Long time no see alltså, riktigt mysigt! Vi ska nog ordna till en riktig dejt hon och jag snart... tjockt med gos!

En galen sak är att de börjat med halloweengrejer i butikerna. W T F? Men på halloween ska det satsas stort, jag spånar som fan på vad jag ska klä ut mig till och jag ska go all in alltså. Kommer bli awesome!!

Men men, nu ska jag dra och träffa WIZZAM da MAN. VI HÖRS!


Cornelia ser allmänt nöjd ut. hehe

KRÄJZY!

So let's cause a scene



TJA!
Jag är officiellt på bättringsvägen! Även fast detta har varit den mest lamea helgen någonsin och den verkligen sniglat sig framåt så känns det bra att jag tagit det lungan. Eller jag har inte direkt haft något val eftersom jag i början knappt kunde stå upp. Haha. Men men, det jag försöker säga är att jag sakta men säkert har märkt en förbättring i mitt tillstånd! Nu är det bara halsen som behöver komma tillbaka till normaliteten och sen att jag slutar låta som min lillebror röstmässigt så är jag på G och redo för revansch nästa helg. Can't wait!!

Nu är klockan 01:57 härborta och jag har precis studerat klart för kvällen. Börjar 2.20 imorgon, wohooo!

I övrigt har ingenting intressant alls hänt idag. Har tvättat och städat hela dagen typ...... fest.

MÅSTE TA MER BILDER för övrigt. Min stora kamera, Esteban, har jag inte använt en endaste gång här borta. :s men det är mest för att det är problem med minneskortet.. eller minneskortsläsaren. Eller både och. Måste för övrigt köpa en ny systemis, men det blir till nästa termin. Men ska ta med mig Esteban på äventyr någon dag. Ska visa er runt i my crib också nu när det är liiite mer hemtrevligt även fast det inte är helt klart. Det måste bara bli städat hehe. Och mer bilder på vad jag gör och hur det ser ut häromkring och bla bla bla nu ska jag gå och sova för jag somnar själv av att skriva det här. Godnatt!

Är så sjuk, sjuk sjuk sjuuuk

Jag lever knappt alltså, känner mig helt döende. Mår ANUS med andra ord. Ljuspunkten på gårdagen var när Kadda och Sam kom över med mat åt mig mitt i kvällen och höll mig sällskap. Hade inte ätit på 2 dagar då. Made me happy liksom!

Har verkligen inte något nämnvärt att uppdatera er om eftersom jag inte gjort ett jäkla dugg. Har legat i min säng sen onsdags kväll. Kunde inte stå upp på torsdagen så gick inte till skolan. Jag har ingen feber nu men så väldigt ont i halsen och stel i hela nacken typ. Grymt obehagligt. Man vill ju inte dö liksom.

Men men, nu ska jag försöka ta mig ur sängen och trycka i mig lite fler alvedon.

PUSS!

Underbar onsdagskväll

Åh denna ljuva onsdagskväll.. har ont i halsen, feber, klockan är halv nio på kvällen och jag har en uppsats som är due imorgon på morgonen. Har inte börjat på uppsatsen ännu, för jag vaknade nyss av att jag råkat ta en liten nap efter maten. Och eftersom alla i La Brezza förutom jag (verkar det som) ska till Sharkeez ikväll är det förfest med Beerpong i mitt vardagsrum. Åh, jag älskar så att vara sjuk. <3

En månad

Johan påminde mig precis att för cirka 2 timmar sedan är det exakt en månad sen vi kom hit till Santa Barbara. Time flies!!

Jag brukar stanna till ibland och tänka för mig själv att jag verkligen trivs här. Att det känns som mitt hem. Jag kan helt plötsligt märka att jag står och småler för mig själv... För att jag verkligen är genuint lycklig över att jag gjorde det här. För att jag vet att detta kommer bli ett jättefint minne. Och trots vissa saker som hänt så är jag verkligen, verkligen glad här. Jag har träffat massor med grymma människor och jag är i en omgivning som är så otroligt vacker. Den här känslan önskar jag att alla får känna någon gång!

Nu ska jag sova, puss på er alla!





Get ready for some bump n grind

Hola!
Fyfan vad det inte var kul att behöva gå till skolan efter en riktigt lång och i övrigt tjockt nice helg. Ännu mer underbart var det ju att jag försov mig också. Går upp, slänger på mig kläder, ska gå på toa men det är STOPP I DEN? Så jag fick springa till skolan helt kissenödig. Mmm-mmm. Dagen var riktigt seg, vädret var kasst och jag har massor av plugg att göra men allt jag jag gör är att skjuta på det. Såklart...

Jag menar, hur kul är det att skriva en 2 page paper på följande fråga; "What legal and ethical arguments did white Americans use to justify segregation? What legal and ethical arguments did black Americans use to fight segregation?"

Eller att argumentera i denna fråga; "Did the Brown decision fail to desegregate and improve the status of African Americans?"

Bägge två saker är due på torsdag. I samma ämne. KILL ME NOW.

Och inga bilder till er har jag heller. Fy tusan så tråkig jag känner mig just nu alltså. Men jo juste, jag skulle ju visa mitt rum! Tar bilder på det snarast. Bättre det än att plugga, hehehe............

Men men.. nu ska jag ju inte kissa i alla fall som jag hade tänkt att göra. Det går ju inte :) :) :) Så får väl hitta på något annat! LATERZ

I <3 långhelg


Korvfest, mahahahaha






Limo till IV, $5 var.. works for me!




Hahahahahaha




Var så sjukt mycket folk och grym musik, woho!



Awe to the zome. Idag har jag degat sönder och städat mitt rum, som börjar se ut som ett hem nu haha. Visar bilder sen. Imorgon är det labor day = ledigt. Woho. Nu = duschtime!!


Yesterdaaay


Först lagade jag mat med söta Danique!


Sen blev det röj med bästa Kaddaaaa!


Måste påminna mig själv att ta bilder också. Haha.

Ville bara visa att jag levde i alla fall, nu ska jag med Corre till K-mart och förhoppningsvis köpa en cykel! Sen ikväll blire girl's night och sen IV! PÖZZZ

TORSDAAAAAAAAG

= heeeeeeeeeeeeeeeeelg!! extra lång helg dessutom, det är labor day på måndag = jag är ledig till tisdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TIME TO RÖJ


RSS 2.0