Status - Apartment 54 - 02:16 AM









Mitt nya humble abode. Det är ganska skönt att ha en rumskamrat som dejtar grannen, då får man rummet för sig själv en del... Det är även ganska skönt med skola 2 pm imorgon, och att det förväntas solsken.

Nu ska jag äta en apelsin och titta lite på Gilmore Girls innan det är dags att släcka lampan. Puss mina vänner.

Faktum


Min utsikt just nu


Har inte gjort ett jävla dugg idag... bara vilat i min säng och försökt att bli frisk. Blir ingen fest idag, ska vänta tills onsdag och bli frisk och kry minsann! Här tar man bra beslut. Lite bilder från igår;









Började kvällen hos Sam där det spelades beer pong, chillade lite på grannarnas fåtölj innan vi åkte till Denny's och åt vid midnatt ungefär.. Sen hem till sängen! Lugnt och fint liksom.

Fredag!


Det är fredagseftermiddag och jag sitter här och läser i min nya sex-manual... Näe så är det väl kanske inte direkt, haha. Köpte denna boken, "guide to getting it on" igår i skolans bookstore eftersom den är required för min kurs i Human Sexuality. Spanade igenom boken lite  snabbt tidigare och den är lite eh.. speciell. Den börjar med hur man kysser bäst och fortsätter sedan successivt och blir mer och mer, ja ni kan ju tänka er. 992 sidor lång är den också. Detta blir nog spännande! Haha.

Men men, fredag som sagt. Och även fast jag är lite krasslig (på bättringsvägen dock!) så tänker jag inte sitta här hemma och häcka. Ska göra mig en macka snart, sen hoppa in i duschen och ut och socialisera. Så vi höres!

PÖZZ

Sjuuuuuuuuuuuuuuuk sjuuuk sjuuuk sjuuuk

Hatar mitt liv just nu hahah, är tjockt med sjuk. Sååå spenderar min tid med att gå till mina klasser (måste nu i början annars blir jag droppad) och med att sova och dricka vatten för att bli frisk!

Och nu fick jag besök av lille Jeffy sååå här kommer lite bilder på honom hahahah





Gokväll!!

January 24

I och med att det skulle handlas på Trader Joes (<3) innan skolan var jag tvungen att dra mig upp vid 07.50. Och det klarade jag av (?!).. sen var det då dags för Photo 109 och jag var sjukt nervös. Vet inte varför egentligen, jag är väl lite halvt efterbliven men nervös var jag. Hittade först inte klassrummet så var helt svettig och sexig när jag anlände till lektionen haha. Men jag fick en vän direkt (lol) och lektionen var bara allmänt helt okej så.

Senare var det dags för självförsvar. Bland det första läraren frågar är var de med bil parkerat, och hur alla tar sig hem. De som hade parkerat på "farliga" ställen blev uppmanade att aldrig ställa sig där igen, och hon anordnade schyst så att alla utan bil fick skjuts av någon som skulle åt samma håll, och de som gick alltid hade någon att gå med. Sen var det jag kvar, haha. INGEN skulle åt mitt håll.. så jag fick skjuts av läraren :D Sjukt kul, kvinnan är typ 70 bast (samma som jag hade i Personal health for women om det är någon som kommer ihåg) och har världens enormaste pickup truck och släpper av mig mitt utanför La Brezza. Tjockt nice.

Så det var väl i korta drag det som hänt mig under dagen, lol. Snart ska jag bege mig mot casa de WIZZÄHM skulle jag tro... slänger väl upp lite bilder då istället för att babbla om totalt ointressanta saker;


Utanför trader joes haha


Min shopping aZzåH. Sjukt billig för övrigt ska ni veta!


Robin som ser oerhört förstoppad ut


Medan jag väntade på att min andra lerre skulle börja satt jag och stekte på La Playa Stadium och njöt av utsikten.. :)

Men men hur som.. ska börja bege mig.

HÖRS

Spring semester 2011



Mitt schema för denna terminen då! "Strategies for student success" gäller bara dock i typ en månad februari-mars så innan och efter det har jag sovmorgon, tjockt niceeeee. Ska nog blir trevlans detta!

Nu ska jag städa undan lite i rummet innan det är sovdags. Imorgon blir det mer shopping på Trader Joe's med Robinski innan skolan.

SEE YAA

Min helg


I fredags gjorde jag och Louise jell-o shots med lime smak! De såg och luktade lite som diskmedlet som vi använder här heheeeeeeeeee


De blev jättegoda! Tyckte jag i alla fall haha.


Louise lekte T-rex och struttade omkring (sjukt roligt för den som inte inser det)


Sen spelades det "fuck the dealer" med en kortlek med ganska många fyror... Och sen sprang vi omkring här i La Brezza till diverse lägenheter och hade det jättetrevligt. Tyvärr tog jag inte med mig någon kamera, så några bilder finns det icke. Next time!


Dagen därpå gick jag och Robin till state street och stekte. Gick förbi en liten yard sale där det bjöds på burritos haha.


Väl där mötte vi Louiseeeee! och Robin såg ut som en fågel. DU HAR FÅGEL!!!


På aftonen sprangs det runt ännu mer, hamnade i en taxi till Mesa och sen stötte jag på WIZZAM!


Han spelade keyboard för mig. Jag fick ett par bongotrummor och sen blev vi värsta bandet lixom.


Sen promenixades det hem till min säng!

Och idag är det söndag - om cirka 40 minuter kommer Alexandria hit.. vi ska gå till skolan och spana in vart vi har våra klasser så man slipper panikleta, eftersom skolan börjar IMORGON WTF. Sen ska vi käka och sen får vi seee. Hör av mig lataaaaah!

PUSS




Guds gåva till mig



Alltså. The tastyness av något såhär enkelt går inte ens att beskriva.. det är bara fantastiskt!!!!! Ska in fact stoppa in en jävel i micron nu. MmmmmmmmMmmmmm.

Sen ska jag smaka av Robins hemmagjorda turkisk peppar-vodka minsann. TJOHEJSAN!

Tar mig i kragen nu

Jag är i Santa Barbara igen - hemma (?) - och det känns fruktansvärt bra. Ska komma igång med dokumenterandet av det som händer här igen - för min och för er skull. Har varit här i ungefär 6 dagar nu!

Flygresan gick bra. Den var grymt seg, såklart, men den gick bra. Att lämna Sverige den här gången var förvånansvärt mycket svårare än det var den första gången. Back then så visste jag inte att 4 månader faktiskt är en ganska lång tid, och jag visste inte heller vilka människor jag skulle sakna. Jag ville så gärna åka iväg och slippa allt, så då var det mest skönt och spännande. Den här gången visste jag vad jag hade framför mig, och hur länge jag skulle vara borta (längre denna gången än förra terminen också!) och då blev det bara grymt jobbigt. När min pappa lämnade mig på flygplatsen efter att vi ätit frukost tillsammans där så blev det bara för mycket för mig. Gick igenom säkerhetskontrollen gråtandes, och det fortsatte ända tills jag satt på planet. Försökte lugna mig med lite Phil Collins i mp3n (lol) men det gick väl sådär...

I vilket fall som helst så kom jag fram bra och spenderade min första natt i Pasadena hos min rumskamrat Anya i hennes underbart söta trävilla i en gullig förort. Dagen efter körde hon mig till Santa Barbara där jag träffade mina andra två rumskamrater, Fredrika och Katariya från Göteborg! Och sen dess har jag förutom att vara grymt jetlaggad träffat mina goda vänner som redan kommit hit och nu väntar jag bara på att alla andra ska komma innan det är dags för spring semester '11 att börja! Galet.

Idag tog jag mig till matbutiken Trader Joe's med Kadda. Och.. jag vet inte ens vad jag ska säga. Det är en helt fantastiskt underbar magnifik perfekt förtjusande affär!!! Jag kom ut ur butiken med ett stort leende på läpparna och som en förändrad människa. Maten är billig, ekologisk och nyttig. Människorna som handlar där är glada (antagligen för att de äter så bra och lever in happiness). Butiksbiträdena är extremt trevliga och bara typiskt californiska. Jag är kär. I en matbutik. <3

Nu är klockan 22:21 här och jag är grymt trött..(skyller på jetlag) så innan jag tänkte snabbstäda mitt och Anyas rum och gå och lägga mig kan jag lägga upp nån bild från dagen tänkte jag....


Promenad längs Bath street påväg till bussen. Eftersom mitt cykelsäte blev stulet (WTF?) precis i förra terminsslutet så får jag nöja mig med att gå numera. Men i cirka 22 grader celsius och strålande sol så funkar det finemang ;)

VI HÖRES! (snart, lovar)

Hade tråkigt

Jag smsade 118 800 idag. Ställde frågan "Vem är Emma Ullman Rautiainen?". Fick ett väldigt intressant svar:

"Lillgamla Emma är en ung snygg tös med massor av energi! Hon älskar att vara i centrum och är ledare för sin lilla flock av unga damer i skolan. Förutom att skriva på sin egna blogg så brukar hon tjuvröka på på rasterna och snacka om killar och Hello Kitty med sina tjejkompisar. Hon drömmer om att en dag få rida delfiner med sin drömprins Sebastian!"

That's just so me. Hahahaha


Och juste...

Åker tillbaka till Santa Barbara den 13e januari!!!!! :D :D


En liten lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, tog studenten, flyttade till USA för ett litet tag!
Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften
Vilka länder besökte du? Tyskland, USA, Finland på kryssning lol
Bästa resemålet?
USAAAAAAAAAAAAA!
Vad var din största framgång 2010?
Att jag sökte till SBCC och tog mig dit
Största misstaget? Ångrar inget
Har du varit sjuk eller skadat dig? Var sjuk precis innan studenten med nåt virus.. och samma sak i Santa Barbara i ett tag men annars lugnt!
Vilket/vilka datum kommer du alltid att minnas? 4e juni, 7e augusti, 28e oktober
Vilken var din bästa månad? Går inte att välja månad! Juni och framåt var fantastiskt!
Vad spenderade du mest pengar på? Att åka till USA och bo där haha
Vilket var ditt bästa inköp? Vet inte ens om jag gjort några speciella inköp? tror inte det lol... datorn kanske men den var det inte jag som köpte hehe.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Allt underbart jag upplevde i SB och alla fantastiska människor jag träffade där!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och!
Hur tillbringade du julen?
Med familj
Blev du kär i år? Nepppp
Bästa boken du läste i år? Tvivlar på att jag läste ut någon bok iår hahaha
Vad fick dig att må bra? Alla underbara människor som fanns/finns i mitt liv!
Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Mer pengar haha!
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej och tur som fan för det
Dog någon som stod dig nära? Nej
Största musikaliska upptäckten? Pendulum
Den bästa nya personen du träffade? Det finns några, och de borde nog veta vilka de är. :D *wenk*

John Mayer – Daughters - Live at the Nokia Theatre
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? – Ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nää tror inte det
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? – Ja men är glad för det
4. Dog någon som stod dig nära? – nej
5. Vilka länder besökte du? – England
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? – Jag vill ha något 2011 men har aldrig haft hnm.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? – ingen aning
8. Vad var din största framgång 2010? – Jag har fått bättre självförtroende
9. Största misstaget? – ush vill inte ens nämna dom.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? – Ja
11. Bästa köpet? – hm.. kläder ?
12. Vad spenderade du mest pengar på? – smink, småsaker.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? – ja
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? – Not afraid, och ja jag vene
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? – Nä eller kanske lite
16. Vad önskar du att du gjort mer? – jag vene
17. Vad önskar du att du gjort mindre? – Umgåtts med fel människor
18. Hur tillbringar du julen? – familjen
19. Blev du kär i år? – nej aldrig varit kär, men jag har och gillar någon.
20. Favoritprogram på TV – vene typ gossip girl
21. Bästa boken du läste i år? – ingen
22. Största musikaliska upptäckten? – Ken Ring
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – Parfym, och navelpiercing som jag ska ta snart
25. Något du önskade dig men inte fick? – mobil, men det visste jag att jag inte skulle få
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? – var hemma och fika med släkt och sen gick jag och träffa julia och kyle
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – Ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - vene
29. Vad fick dig att må bra? – Julia, lovisa, ida, sofia, linnea och emmelie, elin, ebba och många fleeeeeer
30. Vilken kändis var du mest sugen på? – Jacob Black, grrrr.
31. Vem saknade du? – Farmor
32. Den bästa nya personen du träffade? – ingen

RSS 2.0