Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hola mina vänner!
Har som ni kanske märkt varit lite off på sistone.. Har haft mycket för mig! Min familj var som sagt här, muy trevlans, och tillsammans åkte vi på en liten roadtrip till Arizona (aaaahh vädret där.. underbart.. runt 40 grader utan att vara så äckligt och klibbigt utan bara wunderbar. mmm.) där jag hade lite rättsliga ärenden att ta hand om, hahahaha. Så det kan gå liksom!

I vilket fall som helst så har jag en massa bilder att bjuda på, så bildbomb kommer nedan!


Jag och min kära rumskamrat Katta hade tråkigt en kväll.. så vi tog en egen limo till IV och det var seriöst något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Vi pumpade musik och hoppade omkring och rullade runt därinne. Fantastiskt var det. Haha.








Vädret påväg till AZ.. Cirka 38 grader


Louise och jag festade till det i Lördags... men jag tog knappt några bilder så ni får en när Louise krälar på soffan.


Jag och Kaddalicious hade ett Hallelujah-moment inne på California Pasta


Lisa från Canada hade sin birthday! Jag och hon brukar sjunga Canada's national anthem tillsammans. Fråga mig inte varför jag kan den.

Nu är det så att jag måste springa iväg till skolan. Så fler bilder kommer senare, antagligen efter helgen eftersom att nu är det torsdag = WEEKEND. YEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAW!


Så trallvänlig. Haha

Det är lugnt

Kate Nash – Nicest Thing

Teddy Geiger – Air Dry

Wiz Khalifa – Roll Up




Till T!!

Hej T! Förlåt för att jag är så extremt seg men är inte så frekvent inne på blogg.se och märker inte alltid när det kommenteras (för det gör ju det så mycket, lol).... så såg inte din kommentar förrän nu! Men. Ja. Ska svara! Haha.

Hej, jag ska åka ner till SB i höst och har följt din blogg ett tag nu! Jag såg att du bodde på La Brezza den första terminen och att du tog kontakt med dem innan du åkte ner. Jag håller på och gör samma sak just nu och är lite nyfiken på hur det fungerade. Innan jag binder upp mig på boendet vore det ju bra att höra hur det gick från någon som varit med om det.

Skrev alla i lägenheten på ett kontrakt eller var det bara en/två som gjorde det? Och kunde de andra isåfall skriva på senare eller var man tvungen att skriva på samtidigt? Hur mycket betalar man i förväg, är det hela första hyran eller någon annan avgift? Och hur går betalningen till? Var den som hade skrivit på kontraktet ansvarig för att samla in pengar från alla andra eller betalade man var för sig? Är det något annat jag ska tänka på?


Svaaaarelisvar: Kul att du följt min blogg hihih! Makes me a happy hippo. Jag bodde på La Brezza första terminen ja, och jag bor fortfarande på La Brezza ;) flyttade bara till en annan lägenhet.. Och nu är jag inne på min tredje lägenhet här haha! Hade lite mögelproblem (som jag kanske nämnt? vet inte.) Men ja, det är sant att jag kontaktade dem på Brezzan innan jag åkte. Alla vi som hade bestämt att vi skulle bo tillsammans fick då skicka in ansökningar via mailen till dem, och även posta en check på vad jag tror var 500 eller 550 dollar i 'reservationsavigft' för att de skulle hålla den lägenheten vi ville ha tills att vi kom ner dit. Så sen när vi alla var på plats i Santa Barb, åkte vi ner till kontoret där alla skrev på kontraktet. Så vi alla fick liksom signera kontraktet, eftersom vi alla skulle bo där. Man måste inte skriva på samtidigt, så fort det 'läggs till' en ny person i boendet så kan den komma och skriva på. Så man skulle kunna vara bara två stycken på en lägenhet som skriver på på den (eller bara en, om man vill ligga ute med pengarna) och sen när man hittar två till (eller hur många man nu vill bo) så säger man till och så får de skriva i en 'ansökan' och sen ett kontrakt.

Sen kommer vi till det krångliga. Depositen. Det är oftast en deposit när man ska hyra en lägenhet.. en ganska hög jävel. Haha. Speciellt om man inte är amerikansk medborgare. Vi fick betala 3000 dollar (delat på fyra) i deposit för vår lägenhet, som man då får tillbaka när man flyttar ut. Vilket var lite segt.. Den depositen måste betalas innan man får tillträde till lägenheten så att säga. Men nu i den lägenheten jag bor i nu, där en av tjejerna är amerikan, så fick vi en lägre deposit.. tror den var på runt 1800 dollar. Men en deposit får man i regel vänta sig. Och sen när man ska flytta in så blir det ju också hyran man ska betala såklart, den betalas i förskott för varje månad. Man kan betala var för sig, men de tar bara emot checkar (mest efterblivna systemet i världen).

Så för att förtydliga detta som nog inte var så lätt att förstå (hehehe..):
  1. Innan du kommer till SB får du betala en avgift för att de ska hålla lägenheten åt dig om du vill vara säker på att du får den. Denna avgift var för oss runt 500 dollar. Postas i check till dem.
  2. När du kommer dit får du betala hyran + depositen för att få tillträde till lägenheten. Den tror jag dock man kunde betala med kort när man kom till kontoret. Annars får du dra ner till banken downtown och be dem göra en check åt dig.

Men ja, ju fler ni är om pengarna desto mindre blir det ju att betala.. men det blir ju en del, speciellt den första månaden!

Nu vet jag inte vad mer jag ska babbla om så jag tror jag är klar haha. Om det är något mer du undrar över, hör av dig, och lycka till! :)

Kanel











Louise är knäpp.

Wiz Khalifa – On My Level - feat. Too $hort

Wiz Khalifa – No Sleep

Black out tendencies




Trots att vi för det mesta får göra ganska oinspirerande uppgifter i min fotokurs så har jag verkligen fått upp ögonen för fotandet igen. Jag önskar bara att jag alltid hade en studio att ta del av, för det är verkligen grymt kul. Åååååååååhhhhhhhhhh varför går tiden så snabbt?


Cuz they're calling, calling, calling me home


Infect me with your love and fill me with your poison

Katy Perry – E.T. (Tiësto Remix -Club)

  • Har flyttat på grund av severe mögelproblem i 54an. Unit 52 is now my home!
  • Har skrikit mig hes på Fiesta 5-biografen - I have met my match.. INSIDIOUS
  • Har haft en trevlig helg med både fest och mys och fikande och jordgubbar i en härlig blandning.
  • Är hungrig - kylskåpet = tomt.
  • Min pappa, bror och farmor kommer och hälsar på om 6 dagar!
  • Om 56 dagar (8 veckor) säger jag farväl till förenta staterna och det som blivit mitt hem. WEIRD






"I wish I was like Salad Fingers. He doesn't seem to have any problems"

Mitt spring break (som egentligen inte är över förrän om två dagar) har flytit på braaa. Bortsett från några mindre problem med lagens långa arm så har jag haft det trevligt!

Jag måste dock säga, att just nu orkar jag inte lägga upp bilder och sådär. Inte för att jag påstår att jag gör det speciellt regelbundet numer men men.. bilder kommer väl någon gång, eller så gör de inte det. Känner att jag behöver hitta lite balans, få lite harmoni (lol). Så vi hörs väl. Puss på er alla!


What would you do if I was in a coma?


RSS 2.0