Here, let me turn this motherfucker up right now

Eminem – I'm Back

HOLA!
Det var ett tag sen he-he. Ber så hemskt mycket om ursäkt men vadskamangöra. Läste Aftonbladet för typ andra gången sen jag kom hit (don't judge) och förstod ingenting.. Vadå är det första advent nu? SHIZNIT. Time flies. 15 dagar kvar tills min resa mot kära Södertälje börjar.. Åh, nu här på sluttampen börjar jag verkligen längta! Saknar er alla. Det innebär även att hälften av mitt stora äventyr redan är över. W T F. Jag som inte ens trodde att jag skulle ta mig ända hit... så jäkla sjukt. Aja. Ska väl försöka ge en recap lite av vad jag har haft för mig och sådär och liksom visa att jag lever tänkte jag. Så.. sist jag hörde av mig ordentligt var för nästan en månad sedan. Så.. november. Jag har....

- Som vanligt gått i skolan och varvat det med att träffa vänner och hänga på State Street
- Åkt på en liten roadtrip med några grannar! Vi stannade i Solvang, en "dansk" stad och åt (mina första amerikanska) pannkakor (riktigt gott för övrigt!!). Hittade en liten butik som sålde alla möjliga europeiska och främst skandinaviska saker.. Hittade turkisk peppar som jag var tvungen att köpa! Betalade ungefär 120 spänn för två påsar, men det var tjockt värt haha. Trots det tråkiga vädret fortsatte vi åka runt och besökte även Nojoqui Park och dess vattenfall och Surf Beach där en kille från UCSB hemskt nog dog i en hajattack för inte så länge sedan..


- Fest fest fest precis som vanligt, tror inte jag behöver säga så mycket mer på den punkten haha. Mer än att jag träffat två riktigt trevliga norska jäntor som hängt med, Malin & Jenny!
- Jag har varit i San Francisco!!!! Åh, KÄRLEK till den staden. En onsdagseftermiddag tog jag, Johan, Jeffy, Danique och Veerle vårt pick och pack och satte oss i Jeffys bil och drog iväg på en cirka 9 timmar lång resa (egentligen tar det typ 6 timmar hahaha) upp till Berkeley där vi sov vår första natt i ett typiskt universitets-dorm. Muy excitemamongo! Dagen efter gjorde vi San Fran och på kvällen gick vi ut på en klubb och hade jättekul. Dagen efter var det lite mer sightseeing och shopping innan vi bilade hem igen. San Francisco är verkligen en helt fantastisk stad, och den påminner jättemycket om Europa så det kändes nästan som att vara hemma :D
- Hängt lite på bibblan med K-Boll, sippat White Chocolate Mocha on ice (det godaste som finns.. helt chocolatey och kallt.. mmmmmmm drool) och haft universums största huvud (se bild nedan)
- Firat Thanksgiving! Jag och några andra svennar drog oss ner till Piren och restaurangen The Harbor där vi avnjöt en megabuffé för 60 dollar. Mmmmmm så gott det var! Och man försökte ju leva sig in lite in the spirit av att vara tacksam också så jag kom fram till att jag är så oerhört tacksam över att ens få vara här och uppleva detta, kan inte ens beskriva det med ord. TACK alla för alltihopa och alla fina fantastiska människor jag träffat och allt kul jag upplevt. Åh kärlek! Haha.
- Har registrerat mig för kurser inför nästa termin!! Jag trodde inte att det skulle vara möjligt, eftersom när man reggar sig ska man betala inom 7 dagar. Och min deg (mitt lån, lol) för nästa termin kommer i början på januari. Så för att förtydliga så har jag alltså inte massa deg över som gör att jag betalar detta år, utan jag har fullt CSN-lån. Inte svårare än så! Så jag trodde ju att jag var helt screwed. Men tydligen finns det en liten blankett man kan fylla i, så behöver man inte betala förrän efter man fått lånet! Tjockt nice. Såååå, då registrerade jag mig för några kurser och hittills känns det riktigt bra! Får se om jag ändrar något eller så men just nu är det dessa kurser: Photo I, Digital Imaging I, Pilates, Self-defense for women (haha med samma lärare jag har min hälsokurs för kvinnor i också, QVINNOPOWER!!), Understanding human sexuality (ahahahaha) och sen två småkurser varav den ena handlar om hur man ska vara motiverad i skolan och den andra är en support  group där man i princip sitter i en ring och pratar om sina problem, hahaha. Så jag tror nog det blir rätt chillidill ändå!

Såååå nu har jag väl tagit upp det viktigaste som hänt under november.. ska väl ta och sova då! Mår lite halvkasst och har fuckat ur min dygnsrytm totalt. Gick och lade mig vid 10 imorse och vaknade vid 7 på kvällen. Ehhhh....

Men vi hörs! PUSSSS

En väldigt vis person sade en gång..

"In the end, we only regret the chances we didn't take."

Jag är inte död


Bild tagen för cirkus 5 minuter sedan. Dvs, jag är inte död. Har bara haft en massa saker för mej azzåh. Sååå jag återkommer snarast med bilder från fest och San Francisco och massa sånt där. 28 dagar kvar tills jag åker hem nu också! Saknar det gamla Sveariket lite. Men men, nu är det läggdags mina vänner... vi hörs!

PUSSSSS

Frulle


Klockan är halv ett, jag har fått sova, jag äter min frukost och ska efter det ut i 32 graders värme. It's a lovely day!

41 dagar

..kvar tills jag drar hem igen. För en stund i alla fall. PHETT LÄSKIGT! Och skumt hur snabbt tiden gått, fast det även på ett sätt känns som att jag varit här hur länge som helst.. udda.

En annan sjuk sak. Det är 5 månader sen jag tog studenten. 5 månader sen den där dagen då vi alla hade världens största leende på läpparna och sprang omkring och var helt grymt fina. Dagen då vi alla bara strålade. GALET!

Well well. Som jag sa innan så är jag i princip bosatt på biblioteket. Har en presentation, en uppsats och ett prov till kvar för denna vecka sen så är det klarre. Ska bli skööönt. Men men, nu ska jag diska. Haha fyfan vad tråkig jag ärrrrrrrrrrrrrrrrrrr........................ Måste påminna mig själv om att ta mer bilder också, det är helt galet bra väder just nu!

PUSS!






Blah blah blah blah

Älskar att jag är bombad med läxor och prov och presentationer precis efter den mest påfrestande helgen i mitt liv haha. Är nu bosatt i biblioteket!

Men men.. lite bilder från halloween då I guess. Har ju matat sönder med dem på facebook men slänger väl upp några här med...


Johan, Babette, Christoffer, Trey & Danique hos Jeff's i torsdags


Scott och Sandra (hahahaha bästa någonsin)




Max & Alexandria.. och Johan i bakgrunden, HAHA! Detta är seriöst den bästa bilden ever, han står helt lugnt och fint i bakgrunden och häller upp sin öl i en mugg i sitt afro. Mahahahaha


Jag och Louise! Älskar min bira (som också är en handväska - den ska med ut på krogen hemma sen :D)




Megamycket folk





Mitt på röjgatan i IV står det massa bibelfolk med såna här skyltar.. Alltså det var på riktigt, det var det sjukaste jag sett. De ville att jag skulle be med dem. Hahahaha.


Seglarparet.. så söta :D


För er som sett bed intruder videon.. titta front and center. Snubben är utklädd till Antoine vad-han-nu-heter-i-efternamn.. KLOCKRENT!!!!




Jo-Jo däckade på matbordet. Ahahaahh

Orkar inte pluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............


Terrible timing


Orkar inte mer halloween


Det är egentligen en till dag kvar.. Men jag ger upp. Jag är helt jäkla utmattad. Hela kroppen värker. I surrender! Bilder kommer senare - nu måste jag ta en resorb.

RSS 2.0