Hej då 2010


Var mindre peppad när jag vaknade... men men!

Nu taggar vi för ett nytt år allesammans! Hoppas ni alla har en trevlig nyårsafton!

PUSS!

per aspera ad astra



den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet

och det blod som jag trodde var stilla
det fick du att rinna
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

och jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria

och den stund som jag kände så nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick därifrån

så kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis
det fryser nu sakta till is

och du somnade den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
och om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt
om nån att beröra
jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken

men själv låg jag tyst i min säng
så frälst av den farliga branten
jag liksom föll över kanten


kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis
det fryser nu sakta till is

och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Lars Winnerbäck – Kom änglar

Se den bara, okej?


Men hur säger man till någon, att här tar vägen slut?

Lisa Nilsson – Långsamt Farväl

Bilder från helgen;












The Strip på juldagen var det absolut sämsta jag varit med om i hela mitt liv, och den som säger något annat måste lida av någon sorts syndrom. Men det var trevligt att träffa vänner!

Jag har för övrigt beslutsångest över när jag ska åka tillbaka till Santa Barbara.. har inte bokat flygbiljett ännu. Det känns så konstigt!!


In a better time you could be my friend

Keane – A Bad Dream

God jul mina vänner!

Det är så annorlunda att vara här hemma igen. I gamla vanliga  Södertälje, där inte så mycket hänt sen sist. Santa Barbara känns bara så väldigt långt borta just nu i den här kylan, haha. Men det har ändå varit skönt att träffa på en massa vänner och bara få vara tillbaka i mitt vanliga liv, som skiljer sig så grovt mycket från hur det är där borta.

Har haft en lugnt och trevlig julafton idag med massa prinskorv och sånt där, och nu ska jag spendera kvällen med att bara eh inte göra någonting haha. Imorgon är det juldagen = röj! Kommer nog bli kul.

Verkar inte funka för mig att ladda upp bilder nu heller, så får väl runda av här. Hoppas alla ni andra haft en nice jul, nu ska jag kolla på film!

PUSS


I <3 SEAN



Kan han bara sluta vara så fantastisk?? Hahahaha

Var meningen att jag skulle berätta om resan hem och lägga upp bilder och så men bajs blogg.se vill inte ladda upp mina bilder för tillfället så det kommer någon annan gång antar jag. PÖZZ!

JAG ÄR HEMMA!!


Live från min ack så bekväma säng!

Jag kom visserligen hem igår morse hehehe men somnade i princip direkt, vaknade lite, somnade igen.... och så har det hållt på. Så ja jag lär ju inte vara back on track helt ännu på ett tag. But i'm getting there!

HEJ SVERIGE!

Bilder från resan kommer snarast btw. :D :D

Fick en fråga

Glömde bort att jag skulle svara på detta också; har fått flera frågor om hur jag har råd med detta och så vidare..

Jag har tagit fullt CSN-lån för detta - och inget mer. Jag hade inte några besparingar med mig och visst jag har fått lite hjälp av mina päron för att till exempel köpa en cykel och så vidare men ett CSN-lån klarar man sig på om man tänker på vad man köper. Så det är på det viset jag kunde åka på detta äventyr efter studenten, och det är jag oerhört tacksam för!

PÖZZ!

12/13/10

Nu börjar det dra ihop sig. Sa hejdå till mitt favorit-holländska-tvillingpar idag och imorgon innan jag beger mig mot LAX vid lunch blir det några fler farväl. De flesta är mer ett "see you soon" men med några är det ett hej då på riktigt. Kanske ses vi igen, kanske inte. Idag har varit en väldigt sorglig och obekväm dag. Jag kommer aldrig mer sitta och hänga i lägenhet 258 på La Brezza med ett gäng söta holländare som alltid kunde få en på bättre humör. Just nu känns det bara väldigt tomt... 


Vi tog en gruppbild några utav oss grannar på La Brezza. De flesta kommer jag se igen men som sagt, vissa inte. Konstig dag med konstiga känslor!

Men men, moving on. Idag har jag flyttat! Något jag inte nämnt (tror jag?) för er alla är att jag ska flytta från mina gossar som jag spenderat 4 månader med. Till en lägenhet snett nedanför denna, så det är fortfarande i samma lägenhetskomplex men ändå. Ska rooma med Anya och två svenska tjejer jag inte har någon aning om vilka de är, haha. Men det blir nog finemang!

Mitt rum är så tomt just nu som det kan bli.. Har min väska packad (misstänker att den kommer väga runt en miljard kilo för mycket) och alla mina saker som jag ska ha kvar här är nedpackade. Fick stampa och hoppa på den jäveln för att jag skulle kunna stänga den men det löste sig hehe!


Statusen i #255 just nu... tomt tomt tomt. Men men mina kära vänner, imorgon börjar (den riktigt jävla långa) resan! 1:20 pm går bussen från Santa Barbara mot Los Angeles International Airport, 10 pm lyfter planet. 07:40 den 15e december landar jag på ett efterlängtat Arlanda. Det ska bli skumt som fan, men ändå skönt.

Vi kanske hörs imorgon innan jag lämnar mitt älskade La Brezza, annars hörs vi när vi hörs! Wish me luck people!

PUSS!!

December 6th

Privjet mina vänner!

Finals week har officiellt börjat - väldigt bra också, hade en tiosidig uppsats att skriva och lämna in idag. Fantastiskt. Underbart. Perfekt. Försov mig och hade snorbråttom, så jag fick lov att sno ihop den uppsatsen på 2,5 h. Det gick precis. Sen att den är helt värdelös, det är en annan sak. He he.

Nu är det bara fyra prov kvar och en inlämning kvar - på torsdag är skolan över!

Och egentligen bör jag verkligen sitta och plugga till min final i European History imorgon men det gör jag ju inte såklart. Finns ju så mycket annat roligt att göra! Som att äta godis och ta kort på mig själv i webbkameran. Haha. Men men, om 7 dagar nästan exakt boardar jag planet till New York! Riktigt jäkla tjockt nice och gött mos och allt sånt där.

Och bilder från helgen hade jag egentligen tänkt bidra med, men de finns på facebook och sen så känner jag inte att det är så nödvändigt att visa dess (o)fräschhet en gång till haha. Så tyvärr. Ni får njuta av min underbara feja istället;







PUSSSSS!

När man inte har några tallrikar får man ta till andra medel


Mmmm tasty delish.

Redan uttråkad


Gammal bild - men speglar min känsla ganska bra ändå. Tror jag skippar denna uppsatsen.

10 dagar kvar

Börjar inlägget med lite bilder från veckan!

söt_tysk_kvinna22


Kadda gick omkring och tog fina bilder med min lilla crappy ass kamera... här skådar vi mitt superbilliga tvättmedel. Stek.


En bok jag har prov på om en vecka. Det är, hands down, den tråkigaste och mest underliga boken jag någonsin läst. Har inte kommit speciellt långt - för jag fattar inget. It makes no sense at all!!!


Det var riktigt fint väder häromdagen när jag gick från skolan!


IDC - byggnaden där jag har hälfen av mina lektioner!


Omgivningen här är helt fantastisk! Nu kanske detta inte är världens bästa bild men you get the picture.

Nu har ännu en skolvecka här i Santa Barbara gått mot sitt slut - den sista! Nästa vecka är det bara finals innan Fall Semester '10 är över. Hur jäkla sjukt är inte det?! Detta har gått läskigt snabbt - hälften av tiden av ett äventyr jag bara hade kunnat drömma om har gått. Nästa vecka = finals som sagt. Har fyra prov och två inlämningar. Mmmm, underbart. Någon som har lust att skriva en 10-sidig uppsats som ska handla om min identitet? Race, class and gender är de ämnen man ska ta upp. På tio sidor. Time for some bullshitting med andra ord...

Men men, nu är det torsdag. Ikväll ska jag skriva en uppsats i historia hade jag tänkt så jag har den gjord innan helvetesveckan. Imorgon börjar helgen och då kör vi!

PUSS PÅ ER!


Filmjölk <3


Alltså. Jag saknar filmjölk sjukt mycket. När jag såg den här bilden blev jag helt till mig. Åh the tastyness!!!!

Bildkälla

RSS 2.0