Kan inte sova

Är på dåligt humör. Ska upp klockan 8 imorgon bitti men vet ni vad? Jag ska ha ett för jävla bra spring break i alla fall! Vi hörs när jag kommer tillbaka, tänker fan inte ta med mig datorn. Puss!
Tenth Avenue North – You Are More

Lady liar


Bilder på...

Dig själv som lyckligast


Dig som yngre

2006

Dig själv som du tagit



Knasigheter


Någon du tycker extra mycket om


Din födelsedag

2009

Något som var jobbigt


En fin kväll du minns

Några timmar innan jag begav mig till Arlanda och mitt hitills största äventyr

Något speciellt med dig


Någon du saknar så att hjärtat går sönder


Någon du inte träffar lika ofta som du skulle vilja


Dig själv som någon annan

Hahah, inför julkul 2009

Din stad


Något du längtar efter


Dig själv såsom du ser dig

Spring break

Har nu till nästan 100% planerat vad jag ska ha för mig den första halvan av mitt spring break! På fredag - måndag kommer jag befinna mig i Lake Havasu City, Arizona med Levy, Bella och massa annat folk! Sen tar jag en shuttle till Las Vegas och möter upp mina roomies. Så det blir nog tjockt niceeeee.






Lake Havasu


Vårt hotell i vegasssssss!

Jag är muy stoked. Lika stoked som Rebecka Black OCH denna tjej tillsammans!!!!11






Lite kärlek





Jag hjärta regn, fuskbyggen, dumhuvuden till hyresvärdar och faktumet att golvet i hela vår lägenhet i princip ser ut såhär. Puss!

Barfday



Hade en mycket trevlig födelsedag!

Nu är det  för övrigt bara 4 dagar kvar till spring break.. håller på och smider planer för fullt! Får se hur det blir.

Men vi hörs om det senare för nu ska jag soooovaaaaah.

Pözz.

18 mars

Så var man 19 barre då. Woooohoo haha. Kvart i midnatt igårkväll gick jag slumpmässigt till brevlådan (för man har ju inget bättre för sig lol) och fann världens roligaste present från Jimz och Sofia. Gjorde mig muy happy!

Nu är jag precis hemkommen från affären där jag handlat diverse grejer.. nu; duschen sen iväg på min egen BeerBq som Bella och Bella ordnat! Seee yaaaaaaaaaaaaaaa!


My dick is like super size, your dick look like two fries

Mickey Avalon – My Dick - Explicit Version




Detta gör jag då istället för att skriva min final paper i "Strategies for Student Success", en kurs som slutar imorgon klockan 10:50. :D :D :D :D :D då behöver jag aldrig gå upp klockan 8 igen om jag inte vill.. Vilket jag inte vill såklart. Vem vill det?? Ahhhhhhhhhhh im going to make sweet love to my bed.

I varjefall. Imorgon är det torsdag och St. Patrick's Day. Wooh wooh! Ska måla mina naglar gröna. Och på fredag fyller jag 19... :s :s :s

Detta har bidragit till en viss panik, VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIV? Eeeeeeeeh. Sista anmälningsdagen för högskola/universitet/whatever är 15e april.. So little time..

Bleeeeeh. Aja, jag antar att det är dags att börja skriva den där uppsatsen då.

TJARÅ


Esteban har fått en storebror



Välkommen till världen, Bruce! Mmm. Kärlek.
Tack till Floris 'the namer' Houdijk för namninspiration. Heeeeeeeeeeehe.

I'll do it all again if I had to you aint gotta ask boo, boy you know you got me gone

Nelly – Gone

Alltså hahah lille Nelly. Min gamla kärlek! Jag kommer ihåg så väl, den tiden när han var fastnålad på mina väggar (tillsammans med Jason Biggs LOL)... those were the days alltså.




Hahahahahahahahahahahahahaha

Jag & min son




WIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


Till Josse

Hej, jag har ansökt till sbcc fristående kurser 11/12 och undrar om boendet, var det svårt att hitta? ha det bra :)

Svar: Hmm, alltså... det är så svårt att svara på den här frågan för det är verkligen olika för alla. Jag hade det fixat redan innan jag lämnade Sverige, för att jag tog kontakt med de som har hand om lägenheterna här på La Brezza, och så hittade jag mina rumskamrater innan och ordnade allt så att det bara var att skriva på kontrakt och flytta in när vi kom hit. Sen om det är den bästa vägen att ta kan man ju debattera om. Men när du är på plats här, så finns det sätt att hitta folk att bo med. De flesta är ju i samma sits och alla är generellt öppna och inte så kräsna. Allt beror ju på dig själv och vilka du vill bo med. Du kan börja ragga  redan på facebook eller diverse forum redan nu, eller vänta tills du är på hostel/hotell här. Det brukar vara många som söker på SBCC International's och Santa Barbara City College's sidor på facebook så det är bara att kolla där också. Sen har skolan en housing-kvinna som du kan gå till och hon brukar köra lite matchmaking har jag hört. Om du är internationell student kan det vara svårt att hitta lägenheter där de inte tar en väldigt hög deposit, men det är smällar man får ta haha.

Keep an open mind och var positiv så ordnar det sig alltid, det kommer finnas massor med folk i precis samma situation som dig själv. Och lycka till! :)

RSS 2.0