Raindrops keep falling on my head


Jag har neongröna strumpor på mig idag. Muy sexy. De är ännu mer neon irl. Gigantisk fot också, mysigt. Det regnar som fan. Har tröstshoppat strumpor och hårspray bland annat. Mhm yes.

-

The path to our destination is not always a straight one. We go down the wrong path, we get lost, we turn back. Maybe, it doesn't matter which road we embark on. Maybe, what matters is that we embark.

Som en söndag fast det egentligen är måndag

Så grymt skönt med en extra ledig dag denna veckan. Det innebär att jag bara har tisdagens, onsdagens och torsdagens lektioner att gå på denna veckan men så är det ju faktiskt så att jag råkar vara ledig på onsdagen.... Så denna veckan blir vad jag skulle kalla tjockt nice!

Idag fyller två av mina tre kära rumskamrater år. Fredrika blev 22 och Anya 19. Igår firades det litegranna, tyvärr har jag bara bilder på Anya och Katariya (ännu en av rumskamraterna) och ingen på Freddy... men det ordnas nog någon gång!


Där har vi dem, Anya och Kattaaaaa!

Nu ska jag kolla på lite desperate housewives och 90210 innan det är dags att mysa ner mig under täcket. Upp klockan 8 imorgon, mmmmmmmmmmmmm. Ost.

Anyway, oh, you freed me

Dawn Mitschele – Deep as the Sea

Gårdagen







Igår var det fest på Cliff House.. det var nice, tills det blev lite bråk och alla var tvugna att gå hem haha. Dagen innan det var det överraskningsfest med strippa och grejer.. Det var nog något av det obehagligaste jag sett :)))) massa trevliga nakentricks utförde hon med hjälp utav endast kroppen (mest könsorganet) :))))

Hahaha. I aaaaaaaaaalla fall. Ska äta min omelett nu innan den blir kall och njuta av att jag är ledig imorgon eftersom det är President's Day!

PUSS

Jag älskar detta


'Cause I like being submerged in your contradictions, dear


Vädret just nu utanför dörren. Något som inte syns på bilden är att det regnar. Som fan. Och blåser. Som fan. Gråter.

Jag hade kunnat suttit här och tröstätit men det kan jag inte. Allt som finns i min kyl är ett äpple, mjukost och vatten. Någon som har nåt tips på vad man kan laga med det? :)))))))

Till Sandra

Jag funderar också på att plugga i kalifornien efter gymnasiet. Så jag undrar - vad kostar skola och boende på ett ungefär? och kan man få bidrag från CSN?
Var du duktig på engelska redan innan du åkte, eller tror du man klarar sig på halv kass engelska? man lär sig väl ganska fort?

Svaaar: Jag är här på fullt CSN-lån. Det innebär att jag inte hade någon egen förmögenhet med mig. Över huvudtaget, haha. Du kan få lån via CSN för heltidsstudier utomlands - det är olika beroende på vilket land men du kan få en tillräckligt stor summa som du kan klara dig på helt om du överser dina utgifter och är ansvarig (hehe). Dels får du ett studiebidrag på runt 11 000 tror jag det var per termin (inte säker). Sen kan du låna pengar för att "leva" eller vad man ska säga, och sen kan du ta så kallade merkostnadslån för skolavgift, resa osv. Det är precis det jag gjort. Jag fick runt 91 000 per termin i lån. Sen tog jag ju lån för resa och försäkring så det blev ungefär 83 000 eller något sånt som jag liksom fick med mig när jag åkte att leva på och betala skolavgift och dylilkt för. Skolavgiften är olika beroende på vilka och hur många kurser du läser men för denna terminen låg min på runt 23 000 har jag för mig, förra terminen var det 26 någonting.

Boendet är olika och i Santa Barbara bland annat är det relativt dyrt. Jag betalar 512 dollar i månaden och delar en trea med tre andra. Så priset för vår lägenhet i månaden är strax över 2000 dollar. Beroende på vad för standard du vill ha och hur många du kan tänka dig att dela med kan det skifta ganska mycket i pris. Men jag betalar 512 och sen runt 15 dollar extra för utilities.

När det kommer till engelskan så har jag aldrig haft det som någon svårighet, så det var inget orosmoment för mig. Svårigheten beror nog på vilka kurser du väljer, men jag tror inte det ska vara något större problem så länge du ser till att prata engelska. Då lär du dig! I Santa Barbara speciellt och ställen som till exempel Santa Monica kryllar det av svenskar. Det är lite tråkigt, speciellt för de som hamnar i den situationen att de bara umgås med svenskar och på så sätt fastnar i att nästan bara prata svenska hela tiden förutom i skolan. Då blir det ganska svårt att utveckla språket skulle jag nog tro. Jag har dock valt att inte hamna i den gruppen, och råder dig att göra detsamma haha. Jag kom ju inte hit för att prata svenska liksom.

Men om du ser till att socialisera med folk som faktiskt är från USA eller någon annanstans än Sverige och pratar engelska så kan jag garantera dig att du utvecklas. Du får ett bättre flyt och en bättre dialekt ganska snabbt och det är roligt när man kommer på sig själv med att känna att man verkligen blivit bättre!

Oavsett, om detta är något du vill prova på så tycker jag lugnt att du ska tuta och köra. Du kommer inte ångra dig! :)


Idag hade det suttit fint med lite värme så att man hade kunnat steka på stranden..


Men istället har det varit typ såhär. Bilden är från igår så det var faktiskt soligt idag men kaaaaaaaallt.

Nu - dags för yoghurt innan det är lerre-dagz!



TJOHEJ!



Såhär roligt har jag det just nu




Nu ska jag göra min läxa i MAT131.. dvs. Digital Imaging heheh. Förvänta er megabloggning efter om jag hinner innan min lerre!!!11 PÖZZ

Urban Dictionary


FRISK!

Hola!
Idag var dagen då jag vaknade utan något som helst halsont. Imorgon slutar jag med mina ack så heta ögondroppar mot pinkeye och livet leker! Förutom faktumet att jag ska spendera hela dagen imorgon på biblioteket skrivandes en uppsats om vad som påverkat min inlärning om sex (lol) så är allt gött mos. Föregående helg var relativt lugn men i lördags var det Gauchoball-turnering i lägenhet 54. Och alltså allvarligt, det var det roligaste jag spelat någonsin! Bättre än beer pong eller någon annan liknande lek.

Jag har dock inte så mycket att dela med mig av, i och med att det inte hänt så mycket. Förra veckan mådde jag ju som ni kanske förstod fortfarande dåligt så var i skolan, och gick sedan hem och degade, dag in och dag ut i princip. Men nu mår jag bättre och ser fram emot THE WEEKENDDDD som innebär bland annat mer jell-o shots hehe. Mmmmmmmmm!

På fotografilektionen idag var det "critique time". Vi hade under en tidigare lektion parats ihop med en partner och gått ut och tagit "självporträtt" på varandra, sedan hade vi även fått en hemläxa att göra ett mer "creativt" självporträtt hemma. Jag var ju självklart i princip döende vid båda dessa tillfällen så mina bilder blev ju som förväntat helt fantastiska. Not. Vill ni se? Kanske inte, men det får ni ändå.


Ja, jag har förminskat bilden för att ni inte ska spontankräkas vid synen av min febriga bleka feja. Denna bilden tog min söta lilla klasskamrat Taylor under lerren då.


Denna hjälpte min kära lover Kaddalicious mig med. Eftersom jag hade utvecklat två väldigt sexiga röda ögon vid detta tillfälle kände jag inte riktigt för att vara med på bild. Detta fick jag även förklara för hela min klass idag. Läraren tyckte det var en "clever solution to the problem". Och alla andra fnissade. Typ.

Aaaaaaaaaaanyhow,

Har spenderat dagen på Photo109-lektion som sagt


Njutit av vädret, utsikten, livet, ja allt medans jag väntade på att självförsvarslerren skulle börja. Fick skjuts hem idag igen, sweeeeet!

Skulle även laga en omelett idag. Den låg i pannan och stektes på... men sen ramlade ett flingpaket ner på stekpannehantaget så stekpannan gjorde en volt och vips så var halva min måltid på golvet. Fan, det borde jag tagit kort på.

Men men.. klockan börjar närma sig 2 på morgonen och i och med att jag ska upp klockan 8 och innan jag lägger mig kolla på ett avsnitt av 90210 sååååååååå avrundar jag nu. PUSSHEJ!

Pink eye - varning för ett äckligt positivt inlägg

Jag trodde jag hade blivit bättre och börjat tillfriskna... Sen blev mina ögon helt plötsligt väldigt röda. Numera ser det ut som att jag är stenhög alternativt går omkring och gråter hela tiden. Har fått konjunktiviioaispoasiodaiodia något, även kallat pink eye. Skulle fått antibiotiska ögondroppar av doktorn idag, men den läkaren på skolan som hade behörighet att ge ut recept hade gått för dagen. Så måste tillbaka imorgon. Och mitt halsont är tillbaka, så kan inte svälja saker. Gör ont att ens öppna munnen. Loving the life så att säga.

RSS 2.0