Lalalalalala

Brist på kreativitet när det kom till rubriken där. Det var en fin dag i Santa Barbara idag! Tråkigt att jag var  tvungen att spendera större delen av den på biblioteket. Nu ska jag bara gå till skolan imorgon, hänga lite till på bibblan för att preppa det mesta av allt skit som händer skolmässigt nästa vecka - sen har min första (och enda?) amerikanska Halloween börjat på riktigt. Torsdag kör vi utklädning light och party @ Jeff's.... VI HÖRS NÄR VI HÖRS!!




Påväg hem från skolan... mmm yeah


Grannarna bredvid har pyntat lite.. haha

Live från Luria Library


Detta säger vi till bajskorvar som inte har någon dator med sig, men som ÄNDÅ ockuperar platserna med eluttag.. :@@@@@

Kulinarisk mästare


Har precis lagat en riktig brakmåltid.. så tillsammans med den och en sjuttis rockstar energy drink spenderar jag kvällen. En äkta gastronomisk upplevelse, som en viss Presterare skulle säga. Dags att kick the shit out of this history assignment!

HurtbulleN


Har tagit lite lunch men nu ska jag tillbaka till skolan för min health-class.. vi ska mötas nere på the track.. vilket antagligen betyder att vi ska röra på oss. Jag har sportarshortsen redo! och snoppen (?).. hahahahaha

HAPPY_GIRL_92







Schoklaaaaaaaaaaaaaaaad! Hihihihi.

Wells mina vänner, jag vet att jag är fett dålig på att uppdatera just nu men jag hinner inte. Har inte använt min lilla kamera så flitigt heller så det är inte lika kul att blogga då när det bara är en massa text (hahahahahahaha).

Just nu har jag extremt mycket i skolan, inte för att det tynger mig särskilt mycket men jag måste ändå göra hyfsat ifrån mig för att det ska funka liksom. Sen är det massa annat kul att göra som gör att jag inte hänger på blogg.se hela dagarna. SOLLI för det men det blir bättre! På torsdag börjar en halloweenhelg som jag verkligen ser framemot. Har alla fyra outfits redo... så det är bara att tuta och köra! :D

Denna helgen har varit relativt lugn. Sov bort hela torsdagen för att jag mådde dåligt, i fredags var vi i IV men det var helt värdelöst så vi drog hem ganska tidigt.. och i lördags hade jag filmmys med Louise och Kadda. Idag har jag städat, tvättat och träffat min grupp i min Health class inför en presentation som börjar närma sig. Bortsett från att jag stött på ett läskigt/sött(?) bussragg flera gånger denna veckan på de mest konstiga ställena så har det inte hänt något alltför dramatiskt. Vädret har dock blivit bättre, no more rain please!! Har ju inga hela jeans kvar så vill inte behöva frysa i shorts och linne (I repeat: shorts och linne) hahahaha. (A)

PUSSHEJ!

Hahahahaha












Jimzor bad mig spana in några netonnetreklamer som tydligen visas hemma.. SJUKT ROLIGA! :D
(och ja, videorna är lite för breda för das blogg men skit i det)

19e oktober

Hejjj,

Whatup?

Jag är officiellt världens sämsta. Har egentligen lerre 09.35 på tisdagar. Ska vakna 8. Imorse: jag vaknar 8 men somnar om. Vaknar 10.30. Har då alltså missat lektion numero uno. Lektion numero 2 (hahaha min spanska är lite begränsad) börjar 12.45. Den hinner jag ju med, tänker jag. SOMNAR OM. Vaknar 12.30. Fett ovärt att stressa dit. Har alltså missat hela min tisdag. :)))))))))))))))))

Vädret suger också. Thunderstorm igår, regnar som faaaaaaaaaaan. Galet!

Jag behöver köpa byxor. Hade två par jeans med mig. Det ena paret var lite trasigt i grenen såsom det blir efter några år (hehe) så de sprack när jag akrobatiserade för mycket. Det andra paret fick precis en reva. Och the likelyhood att det beror på att jag inte längre har rätt storlek för de byxorna är inte alls hög, nej nej. Haha.

Well. Igår var jag, Jeffzor och Kadda och letade halloweendräkter. Eftersom detta håller på tors-sön här behövs antagligen fyra kostymer. Har köpt EN. Har ingen aning om vad jag ska vara de andra dagarna :(


De hade väldigt roliga hattar i en av affärerna.. jag köpte den där flamingohatten.. tänkte att den skulle passa bra när jag kommer hem till vinterkylan i Sverige




Snopp- och tuttbrillor, anyone?

Nu ska jag tjolla iväg med Klara och Veerle.. medan Klara köper en dator @ the Apple Store ska jag trycka i mig lite donken innan det blir mega grocery shopping på Ralph's... åh jag älskar Ralph's. Haha. LATERS!

17 oktober


Alexandria från min health-class, jag och Louise


Charlie, Alexandria, Jag, Jeffy, Louise




Christoffer, Alexandria, Stampus, Jag, Kadda, Marouane







Bilder från en trevlig fredag + lördag i IV... har varit riktigt tråkigt väder här i SB i helgen så på dagarna har jag inte gjort ett jäkla piss, bokstavligt talat. Jag pratade med Zerran idag, och när jag känner efter, så ska det bli riktigt kul att komma hem ett tag över julen.. Men det är ändå läskigt att tiden går så snabbt här!

Idag har jag inte gjort ett dugg whatsoever förutom ätit Whoppers (som Maltesers men äckligare.. haha). Borde verkligen plugga eftersom jag har en inlämning av en essay imorgon.. Börjar dock inte förrän halv tre så har lite tid imorgon också...men nu ska gozzarna åka iväg och handla mat så då ska jag pumpa lite Ola och Måns utan att bli lynchad hehehe. 

VI HÖRS! håll tummarna för bättre väder hehehe så gör jag detsamma för er därhemma ;)



I'm sending you an S.O.S

Jag har precis skrivit klart det jag behöver kunna till detta jäkla provet.. nu måste jag bara komma ihåg det. Men istället för att koncentrera mig på det så jag blir klar och sen kan sova i några timmar så sitter jag och lyssnar på Ola. Hahahahahahaha.



Är han inte för gullig?

Aja, SKÄRPNING FÖFAN

You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul

HOLA!

Har varit lite M.I.A på sistone, jag ber så mycket om ursäkt. Men eftersom jag hade ett midterm idag och ännu ett imorgon så hoppas jag att ni förstår. Om jag ska få vara kvar i landet måste jag i alla fall göra hyfsat ifrån mig ;) vet dock inte hur pass hyfsat jag presterade på provet idag, men det finns det inget att göra åt nu i alla  fall. Haha. Så - imorgon - prov i Black Studies. Ska studera JETZT.

Sen är det helg igen, wooooooohoo! Två veckor kvar till halloween också!

PUSSHEJ



1.20 och framåt... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Så jäkla sur

Jag trodde denna vecka skulle bli ganska lugn pluggmässigt, ett midterm på torsdag men inte så mycket mer än så. Så kommer jag till lektionen i American Racism idag. Läraren lämnar ut en study guide till vårt midterm i den kursen och säger att vi har provet på onsdag. Dvs om två dagar. Dvs två dagar efter att han lämnat ut VAD som ska vara med på provet. ÄR HAN DUM I HUVUDET?? Ja. Inte nog med det, vi har även en take home-essay som en del av det provet, som ska vara inne på måndag. Om en vecka. Han kallar det "massor med tid". Har vi fått UPPGIFTEN till uppsatsjäveln? Nej. Den får vi på onsdag. Han vill alltså att vi ska sitta under helgen och knepa med den skiten. För eftersom att vi får ta hem den, ska den vara perfekt.

Jag måste alltså plugga sönder imorgon inför ett prov jag fick reda på att jag hade idag. Och sedan göra samma sak inför ett annat prov, dagen efter. Och sedan INTE åka till San Fransisco eftersom att jag måste skriva en uppsats till måndag.

Way to mess up my weekend, tack din feta, flåsande, luktande bajsgubbe. :@@@@@@@@


lagom_glad_tjej

Och juste

Jag har tänkt lite och kommit fram till att jag inte direkt är topbloggerskan och att kvalitén på denna bloggen är lite sisådär.. Så, vad vill ni se mer av? Vad ska jag visa er? Jag har ingen aning, är ju inte direkt kreativa_tjejen. Så om det är något jag borde visa bilder på... eller berätta om eller whatever, speak now or forever hold your peace!

KRAM!

Saturday!

Igår var det lördag! Dagen spenderades med Kadda på State st. och alldeles för mycket pengaslösande. Kvällen blev Isla Vista med nya bekantskaper och en riktigt grym fest! Asbra musik, massa folk och allmänt awesome stämning.


Kyle, Jeffy, Kadda i taxin påväg till IV




Lena, moi, Lauren


Maaaaaaaaassa folk






Påväg hem. Lagom fräscha sådär. Tur man hade kepan liksom, hehe

Men men - imorgon är det en ny vecka. Ett trejde midterm på torsdag, wooooooho. Tisdag är det fotbollsmatch mellan Holland och Sverige. Vi (holländarna och vi svenskar här i närheten) har redan bokat in dagsfest under matchen, I will wear my Sverigetröja. Ser fram emot torsdag och en eventuell fredag-lördag-söndag-vistelse i San Fransisco? We'll see about that. Håll tummarna för det!

Godnatt (god morgon för er därhemma) mina Super friends!


Lägenheten med stort L

Jag kom på att jag sa förut att jag skulle visa bilder på hur vår lägenhet ser ut.. Vilket jag inte har gjort. Har dock tagit bilder på den när den är ren och fin, så de ska ni få se! Så när vår lägenhet är städad (vilket jag måste medge inte är alltför ofta, hehe..) ser den ut såhär på ett ungefär:


När man står i dörrhålet ser man "vardagsrummet" med vår extremt keffa "soffa" och lite sånt. Inte alltför extravagant, haha.


Tittar man åt andra hållet utåt så ser det ut sådääär


Om man istället tittar åt vänster ser man köket. Bordet är taget från sopen (japp, ni såg rätt) och är jätteskabbigt och används i princip bara som beerpong bord tills vi får ett riktigt bord med stolar och så. Alla har kluddrat en massa på det också haha.


Om man går in i hörnet till vänster om dörren med handduken på i den första bilden hittar man badrummet!


Som denna afton var förvånansvärt fräscht (haha) för att jag städat det såklart ;)


Om man går in i rummet med handduken på hittar vi det ena (mindre) rummet. Inger mer att säga om det, haha.


Går man in genom den högra dörren hittar man mitt och Johan fantastiska rum! Här skådas Johans sida.


Och här är min! Where the magic happens, så att säga. Heheh skämt åsido men det är i alla fall här jag spenderar mina pluggkvällar. Haha


Mrazzan och Håkan är alltid med mig! De har dock ramlat ner för ingenting vill fästa på den där jävla skitväggen. :) :) :)


Och står man på andra sidan rummet hittar man vår garderob bakom två stora spegel-slidedörrar. Tjock nayzzz.

Men men, det var vårt crib! Nu ska jag gå och laga lite middag sådär elva på kvällen. Hör av mig senare och visar bilder från en riktigt lyckad gårkväll i Isla Vista. PÖZZ!

I kind of cut my hair


Jag skyller på att Kadda tvingade mig. Haha. Men det känns bra, back to normal liksom. Precis hemkommen från IV, nu mackor med Kadda och Jeffy - sen sova - imorgon = bilder. PUSSHEJ

BE. LOVE.




The Bowl innan den fylldes med folk!




Christina Perri var grymt söt och duktig!!!


Återigen... mållös.


Colbie Caillat kom förbi!




Så jääkla mycket folk och så grymt härlig stämning var det. Åh. :D




Detta var den bästa konserten jag varit på hittills. Punkt. Next stop - Pendulum 20 december på Berns!

Nu ska jag sova - imorgon är det jakt efter halloween costumes som gäller och sen IV på kvällen. Pusshej!





I STRESS FRESH

"I stress freshness because it implies seeing with new eyes, tasting with beginner's buds, hearing like you've never heard, and loving like you've never been hurt. ...You can put that in my Blography." - Jason Mraz




Midterms

Hola!
Midterm imorgon i Personal health for women........woho på det. Seg dag - kommer fortsätta sega tills imorgon 3.40 då det är HELG! hihihihohohoh. Har inte något att säga överhuvudtaget.. här är det faktiskt pissväder, kallt och fuktigt.


Detta säger vi till fucktards som inte förstår the importance of silence när man ska plugga.. revenge will come!!!

Christina Perri – Jar Of Hearts (ASBRA LÅT! hon är mrazzies special guest på fredag också. hihi. 2 dagar kvar!!)

Någonting jag saknar


Att gå precis, precis där.

Det är en lite höstig dag här i Santa Barbara idag.. inatt regnade det, nu blåser det och det är en massa färgade löv överallt. Allt detta fick mig att längta hem. Hem till Södertälje. Varför jag någonsin skulle sakna det kan för många verka lite konstigt men.... det är ju mitt hem. Det är min trygghet.

Samtidigt som jag verkligen, verkligen älskar det här så är det ändå så långt ifrån min "vanliga" verklighet där hemma. Och när det kommer såna små glimtar som får en att minnas och tänka på det allt det som finns där på andra sidan atlanten, ja då får man allt lite hemlängtan.

Well well! Som sagt lite höstväder här i SB idag - känns galet haha. Har ett quiz på onsdag och ett midterm på torsdag = muy plugg... Frågan är om jag kommer göra det? Jag vet ju hur det gått hittills haha. Men ska försöka.. så vi höres senare. Ikväll blir det förhoppningsvis middag nånstans med granntjejorna. PUSSHEJ!


02.34


Hehe




klicka för större!


Vi försöker att blunda, men vi ser det ändå gör vårt bästa att låtsas men när inte det går ska vi stirra denna skiten i ögat göra vad som krävs, vad än må behövas ska vi brinna på tills alla e döda skrika högre och hålla för örat









Timbuktu – Kejsaren é naken

HOLA! jag vet att jag varit lite halvt missing in action på sistone, men har haft lite för mig så har inte haft tid med da blogg alltså. Nu är det dock söndag, klockan är 5.32 pm och jag bör verkligen byta från pyjamas till normala kläder och ordna upp mitt liv lite.. Plugga måste jag också göra, gaaah.

Så, vad har hänt sen vi hördes sist? Tiden går så jäkla snabbt, det är redan Oktober! Snart två månader sen jag kom hit... Det är helt galet. Detta är mitt hem nu, och det är så himla surreal. Detta hade jag aldrig kunnat föreställa mig i våras.. Och nu sitter jag här. Och snart är det jul - jag åker hem - och sen kommer jag tillbaka. Sen är det helt plötsligt maj-juni 2011 och jag åker hem till Sverige igen. För gott? Jag klarar inte av att tänka på såna här saker, det är för mycket att ta in.. Sen, efteråt, vad är detta då? Ett roligt minne som sakta men säkert försvinner? Usch. USCH!! Ska sluta babbla om detta nu, det funkar inte haha.

5 dagar kvar till Jason Mraz!! Det är helt otroligt att jag ska få se honom igen. Det kommer bli fantastiskt. Åhh!

Jaja, slänger upp lite bilder från helgen..

Jag och Kadda åkte med Anya och några andra amerikanska tjejer till en fraternity-fest.. Fraternities är då såna typ "broderskap". Det var ett megahus där det bodde typ 100 killar och de hade en asstor fest. Helt galet var det haha.




I lördags drog jag och Klara som två independent women till IV och myste!


Sen mötte vi upp Jeffy medflera och åt på Freebirds innan det var dags att bege sig hemåt!

Och nu är det söndag och en ny skolvecka närmar sig... Wohooooooooo. Har ett quiz imorgon och ett midterm på torsdag.... Mmmmmm. Ska ta tag i livet nu, vi hörs


RSS 2.0