Måndag, en vecka kvar

Blir nog inget LA idag, utan åker nog imorgon på morgonen istället. Idag tog jag en liten tripp till stan med Louise och sa hej då till henne.. Lämnade även av lite grejer till goodwill och en second handbutik. Vi tog en sista fika på älskade Café Zoma och deras fantastiska white chocolate mochas.... drool. Var inne på Forever21 bara för att pina mig själv och det var bokstavligt talat HEMSKT. Hittade SÅ MYCKET. Varför nu?? När jag har inga som helst pengar??? Tack för den liksom. Bajs.

Men men, vadskamangöra. Nu ska jag forsätta röja undan grejer och sen laga mat.. Allting känns så deprimerande nuförtiden. Man går och tänker "det är nog sista gången i hela mitt liv jag träffar denna personen/gör detta" hela tiden och det är ju inte det roligaste direkt.. BLÄK.


Mmmmm.

Sunday, 5/29



IV igår var muy bueno, blev ett fint avslut! Idag har jag rensat för fullt i rummet, och packat ner det mesta jag inte kommer använda innan jag åker så att det blir lätt att bara slänga i det i väskan sen. Jag får inte under no circumstances få övervikt så måste verkligen kolla upp hur mycket mina väskor kommer väga sen.. Jesus, stress.

Imorgon åker jag till Los Angeles med min roomie Anya och spenderar måndag-fredag hos henne. Hon ska visa mig runt litegrann och så ska vi bara ta det lugnt och njuta av tiden som är kvar. Sen kommer vi tillbaka på fredag, ska göra lite ärenden och sen chillar vi sista helgen här i Santa Barb och ett dött La Brezza innan det blir dags för mig att ta SB Airbus klockan 03:50 am till LAX.... Får magknip av att bara tänka på det :(

Men men, nu ska jag bege mig till sängs, imorgon blir det ännu fler farväl.

Puss och kram, älskar er alla!

Last night in IV



Det blir IV ikväll också, en sista gång innan det är dags att säga våra final goodbyes. Kommer inte vara samma sak utan min lille son vid min sida dock! Youll be in my thoughts Jeffy!!

And I'm a little bit lost without you, and I'm a bloody big mess inside

Igår styrde jag, Louise, Bella med flera stegen mot IV för en sista gång! Väl där träffade jag älskade Jeff, min fina son! Det var vår sista kväll tillsammans så mot kvällens slut var vi tvugna att säga hej då i och med att han skulle åka hem morgonen efter. Detta var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Att säga hej då till någon som blivit en av mina bästa vänner här och som alltid varit finaste, bästa lilla Jeffy utan att ha någon aning om när vi ses igen.. Var inte kul. Jag kan inte ens beskriva det med ord. Det var ett totalt crying party utan något som helst slut. Blah, this breaks my heart! I love you Jeffy, my dear son! There aren't even words to describe how much I'll miss you.

Detta får mig bara att inse hur himla svårt det kommer vara att lämna allt detta och bara åka hem om 9 dagar. Jag vet inte hur jag ska klara av det...




IV by day

Idag åkte jag och Louise till Isla Vista för att se hur det ser ut på dagen (hahah, man är ju alltid där på kvällen när man dessutom har sina beer goggles på..) och för att steka lite mer i solen. Det var nice! Bered er på bildbomb, orkar inte skriva mera.




































Livet leker







Solade på West Campus idag med Louise. Det är så oerhört fint där! Brände röven gjorde jag också. Nice. Förvänta er ingen solbränna när jag kommer hem, sånt händer inte mig.

Sen drog vi hem till mig och lagade pasta carbonara.. Mmmm. Med jordgubbar till efterrätt! Nice. Nu är lilla Louie hemma hos sig och duschar och sen ska vi ses på HotSpot och fika... mm.... White Chocolate Mocha....

Så vi hörs, haha. PUSS OCH KRAM snart ses vi mina vänner! och juste mamma, jag ska maila dig snart! har iaf skickat vykorten jag skrev i början av terminen nu hehe.

Field trip

Åkte på en field trip med min son Jeffy. Han ville leka lite med sin kamera och vi passade på att sightseea lite i närheten av Santa Barbara. Åkte till bland annat Summerland, Carpinteria och Ventura. Var nice! Avslutade med en allra sista Fusili Carbonara på California Pasta Kitchen..  I will miss you! Nu: bildbomb.





















Recap

TJAAAAAAAAABA.

Har verkligen inte haft tid för el bloggo i helgen. Mellan torsdag och måndag har vi haft ett gäng på sex killar boende hos oss. Ja, sex stycken. Fråga mig inte hur i helvete de fick plats, haha. Men det har varit trevligt! Har även hängt med Louise och lite sånt.

Jag är officiellt klar med SBCC. Gosh. Nu är det sommarlov! :s

Över till något mucho irriterande. Jag har försökt ändra min "ändringsbara" biljett som jag bokat genom Kilroy. Ska egentligen åka den 6e juni, landa i Svea den 7e. Försökte boka om till mellan den 3e - 5e på grund av att min kära roomie Anya som ska ta farväl av mig och ta mig till flygplatsen råkat gått och fått ett rättegångsdatum just den dagen jag ska åka. Ingen baggis tänkte jag, visste att det var en avgift på 510 kronor med dem om man ville skicka in en förfrågan för att ändra - vilket jag gjorde. De hade dock inga biljetter mellan de datumen. Så skickade in ännu en förfrågan (510 kronor till med andra ord..) om att få åka efter den 31a maj. Fick ett mail idag. De har visst biljetter då, men då vill de att jag ska betala en avgift på ytterligare 2600 kronor för att ändra. Dvs, utöver de 1020 kronor jag redan ligger ute med. FAR ÅT HELVETE MED ER! Jag har redan betalt en DYR flygbiljett bara för att den skulle vara ändringsbar, så ska de vara såna jävla rövhål och kräva mig på halva biljetten UTÖVER det för att ändra den? JHKLFHJALKFHJKQJEOIQIEPOWRIPOWRIPOTWIWÅI. FAHK YOU.

Men men. Poängen med det mina vänner, är att jag återvänder till mitt kära fosterland tisdag den 7e juni. Landar närmare bestämt 07:40 på morgonen på Arlanda. Två veckor kvar. Shit.

Nu över till något mer harmoniskt; bilder från i veckan/helgen/whatever!











Hola


Internetet har inte fungerat på hela helgen men nu verkar det som att det är igång igen. Hör av mig snarast, nu måste jag tvätta och laga mat! Imorgon börjar min sista vecka i Santa Barbara. FML.

Nu kör vi Sharkeez en sista gång




TJARÅ

No Jeffy, No


Min son Jeffy har gått och klippt håret som ryska popstjärnan Dima Bilan...

Dima Bilan – Never Let You Go (Russia)

Dima Bilan – Believe

Driverumemejeller?

Hej. Vaknade för 10 minuter sedan utav en irriterad rumskamrat som just fastslagit att vi varken har rinnande vatten eller gas i vår lägenhet. Ingen i hela La Brezza, har rinnande vatten eller gas i sina lägenheter. Det betyder alltså... ingen toa, ingen tandborstning, ingen matlagning, ingen FUCKING ting. Jag är hungrig = arg och har fettigt hår. FML.

Helt kefft

Coldplay – Life In Technicolor ii


Idag var det dåligt väder. Dåligt väder på en dålig dag. Så det kan gå..

Nu ska jag titta på film och dränka mig i citronsorbet.

FAAAAAAAAAAAAHKMAHLIFE.

No, this is not the time or the place for broken hearted
Cause this is the end of the rainbow
Where no one can be too sad
No, I don't wanna leave but I must keep moving ahead
Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves.

panikångest någon?? I don't wanna go. :(


Jag lovar, jag kan göra en final varje dag om jag bara får stanna lite till...

SUOMI


Har glömt att nämna här men... jag är muy happy över guldet i hockey som gick till älskade Finland! När det kommer till hockey så kan jag inte göra annat än att heja på Finland om de står mot Sverige. Jag vet inte varför men.. det känns rätt ;) Yaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy bra jobbat!

Min sista grocery-shopping tur...

Var min antagligen sista gång på älskade, underbara, fantastiska Trader Joe's idag... so sad!!! Åt antagligen min sista chicken teriyaki med white rice på skolan... Hade min sista foto-lektion... Blääääääääääääääääääääää detta suger.

Hade tänkt trösta mig med en av mina yoghurtar jag köpte idag. Tänkte ge soja-yoghurtarna en chans. Ångrar det grovt. Smakar bajs.


Nej tack :(( nu ska jag göra mig en äggmacka och kolla på film. Mmmmmmmmmmmmm.


I will always love you Joe.


Söndaaaaaaaaaag




Denna helgen var gnarly! Avslutades med världens godaste red orange smoothie från Blenders. Mmmmmmm. Nu taggar vi för finals week - min sista vecka på Santa Barbara City College ever!! Har redan skickat in min final i Digital Imaging, nu är det prov i Photography imorgon, prov i Understanding Human Sexuality på tisdag och final presentation i Digital Imaging på torsdag.. After that, it's all over och folk kommer redan börja åka hem! Galet. Över till nästa fas i livet typ... Inte redo!!!!

So close... FUUUUUUUUUCK

Allvarligt talat.. vad är Azerbaijan för land? Skärp er nu.

Eurovision

Klart man kollar! Men alltså... varför är alla låtar så kassa? Det är ju nästan så att Eric har en chans.. men jag antar att det är nice, skulle inte tacka nej till ett Eurovision i Stockholm nästa år!

Aja. Nu är det dags för poängen!


We would have injected vitamin C if only they had made it illegal


Såg precis klart Trainspotting. Muy bueno.


5/13/11

The Kinks – Lola - Mono Single Version

The Kinks – All Day And All Of The Night

The Kinks – Sunny Afternoon

God morgon!
Vaknade klockan 8 på morgonen av grova magsmärtor, trodde jag skulle dö men lyckades vagga mig själv till sömns igen. Vaknade 12.30 av att Kadda stod och bankade på min dörr. Nu är klockan 2 och jag ska ta tag i livet hade jag tänkt. Dags att rensa garderoben! Vad ska säljas/kastas/sparas liksom. Måste ju få ner mina grejer i resväskorna sen när jag ska hem...


Kommer sakna lokaltrafikens "bus riding tips".. Det är mycket värdefullt att lägga på minnet att det inte är okej att springa efter bussen då den lämnat busshållplatsen eller att försöka ta sig ut ur bussen när den rör på sig. Ja.


Kommer sakna surroundings som dessa...

Dags att runda av tror jag innan jag hamnar i grov depression.

VI HÖRS

WEEKEND


Hos Louise

Har duschat. Är väldigt fin ska ni veta. Nu är jag och Louise redo för lite Chatroulette.



Ha en trevlig kväll!


Är i desperat behov av en dusch

...men vårt varmvatten fungerar inte! mmm! :) :) :) :) whyyyyyy oh whyyyyyyyyy. alla andra har varmvatten. gasen funkar = vi har betalat räkningen. Poooo.

Nu ska jag gå och äta lite nudlar.

Hot Chocolate – You Sexy Thing (Album Version)

After an afternoon

Jason Mraz – After An Afternoon - Eagles Ballroom Live Version



















I love you Cali.

Mmmmmmmmmmm


And with this silence brings a moral story

Lämnade in min portfolio i Photo 109 idag, yehaw! Har bara final-provet i det på måndag kvar sen är den kursen klar. Nästa vecka kommer bli paaaaaaaaaaaaaaain. Eller egentligen bör det vara pain för mig just nu men ignorerar det för tillfället. Det löser seeeeeeeeeeeej h3h3.

Istället för att studera har jag Mraz-fest i vardagsrummet. Spelar mina favolåtar och springer runt och dansar och hoppar och testar de olika roliga funktionerna på min nya kamera. Fun fun fun fun! Looking forward to the weeeekend.



Finsamtfräschtjej_92. Den har tydligen en inställning som får the skintone att se mörkare ut.. kommer med andra ord att användas mycket! Hahah.

Ooooooooooh juste! Har jag visat er våra mycket söta tandborsthållare? Katta köpte dem i Thailand åt oss innan hon kom hit.

Där har vi Freddy & Katta och här nedan ser ni min.. Anyas blev stulen av nån tattare för några helger sen.. Varför man skulle vilja sno en tandborsthållar-mus förstår jag dock inte. Haha.


Well well. Nu tror jag nog att jag ska ställa mig och laga ihop något. Vad sägs om nudlar? Heeeeeeeeeeeeeeehezhzhe.

Misstänker för övrigt att jag lider av ADHD. Bara en parentes.

PUSSHEJ!!!!!!!!!!111111111

I love you too



Även fast hon beter sig smått retarderat ibland så kommer jag sakna den lille filuren.. muy muy muy. Godnatt mina vänner!

OneRepublic – Good Life

Thank you UPS guy


Fick ett litet paket idag! Hihihih fnizzle.

Och i det låg....

Min nya black baby! Jag sålde både min mellankamera och baby Esteban (you served me well, I will always love you) och min minsta Bogdan till ett par vänner in need of cameras och köpte en ny partykamera till mig själv. För jag behövde ju inte tre kameror, tänkte jag. Och på detta viset tjänade jag också lite pengar. Närmare bestämt 113 dollar. Det tar jag med mig till affären och handlar mat för snart, för nu är det nästan tomt på kontot! Mys.

Berriz

Kom på att för typ exakt ett år var jag i Berlin. Åh the memories. Berlin är finast. Måste dit snarast!




Tacheles, coolest place ever!


Awwwww. Haha.

Sunrise Avenue – Hollywood Hills

Just do it.

http://www.avaaz.org/en/uganda_stop_homophobia_petition/?slideshow



Fnizzle



Yaaaayyyyyyyyyyy

The Lonely Island – Turtleneck & Chain

Hela min kropp är öm efter brottning med stor biffig man :((((

Chillax



The Lonely Island – Turtleneck & Chain

Chillar sönder med Freddy i soffan... mmmyes. Hade practical final i Self Defense ikväll.. dvs; det kom en snubbe och så fick alla en chans att kicka hans ass. Det var det roligaste/läskigaste jag varit med om i hela mitt liv! Han var verkligen en sån gubbe man inte vill träffa i en mörk gränd, men när han började jaga en så fick man feta adrenalinkicken och det var sjukt kul! Gjorde feta groin pull:en och knäade och sparkade och slog honom i ansiktet, haha. Det var verkligen sjukt roligt, efteråt var man helt empowered, som en riktig QVINNA.

You cockroaches wanna play rough?


Maj maj maj maj maj




Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Radio)

Mann – Buzzin Remix - Explicit Version

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything




Har final i självförsvar imorgon. Detta innebär att 1. Jag ska kicka nån stackars gosses ass (kommer dock inte hända eftersom jag inte kan några utav teknikerna loooooooool...) och 2. Jag måste laga mat och ta med mig till dessa gossar, eftersom vår fina lärare har bestämt att vi ska göra det. :))))))))))) så jag måste gå och handla massa ingredienser till kycklingsallad imorgon. Kul. Underbart. Fantastiskt.


Men men. Ännu en rolig helg har passerat oss... tiden går snabbt! För snabbt. :s

Jag måste gå och handla mat, har ingenting. Måste börja lägga upp möbler och grejer på craigslist. Orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh.

Och juste, tatuerade mig i fredags! Fnizzle. Thank you Nate på 805 ink. FNIZZLE. Hijiiihoihohio.

Aaaaaaaahja. Ska väl ta tag i mitt liv. Pözz.

Svennebanan

Gjorde en svensk spellista på Spotify igår. Jag ryste i hela kroppen när jag tänkte på svensk sommar, jordgubbar och att åka ut på landet. Det ska jag göra för första gången på flera år när jag kommer hem. Mmm. Åh PRINSKORV. Mmmm.


Alltså denna reklamen. Så idyllisk! Så svenne. I miss!

Uno Svenningsson – Vågorna

Gyllene Tider – Gå Och Fiska! (Ommaster '00)

Lasse Berghagen – Stockholm I Mitt Hjärta

Genom kamp till seger

The Asteroids Galaxy Tour – The Golden Age, Prince Vince Remix

Inne på min sista månad av ett liv jag aldrig kommer återvända till. GALET! Men men. Solen skiner, livet leker. Det tycker jag vi fokuserar på!



Kom precis hem från downtown där jag käkade en helt fantastisk frukost på Joe's med Louise. Det var nice. Nu ska jag iväg på photography class. SEE YA

Because this is the dance











The Asteroids Galaxy Tour – The Golden Age

Chris Brown & Benny Benassi – Beautiful People - Radio Edit

Kaskade – Don't Stop Dancing with EDX

Does It Offend You, Yeah? – Wrestler

Lets take some shots for that

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy


Hungriga_tjejer_92



Denna helgen var klockren. Time to recover - det gör jag och Anya med pizza och en tupplur. TTYL

RSS 2.0