"There will always be a place in my heart for you"

Jag mår lite halvt illa och är i ett konstigt tillstånd, fattar inte riktigt vad det är som händer. Om tre timmar beger jag mig. Hade planerat ett långt och fint inlägg men just nu orkar jag verkligen inte det. Jag tar det när jag kommer hem  och har lite perspektiv och verkligen förstått att this is the end of an era.

Love you all

Eddie Vedder – End Of The Road
DIREKT FRÅN AMERIKATT!

Kommentarer
Postat av: ida

Heej, jag ska till SB nu i sommar och jag undrar bara hur du betalade La Brezza? För jag och mina rumskompisar får inte tag i nå checkar här i Sverige. Kan man skicka kontanter då till dem istället? har mailat La Brezza två gånger men inte fått nå svar =P. För vi ska betala i förväg för att de ska reservera en lägenhet till oss.

Mvh Ida

2011-06-07 @ 22:13:54
Postat av: Emma

Åh vad kul att du ska bo i Brezzan!! Ja det är grymt svårt att få tag på checkar här i Sverige. En av de jag bodde med förra terminen kunde göra en check på sin bank, så han kirrade det och så postade vi över den. Men ja, om ni inte kan i era banker så tror jag att de accepterar en money order... Dvs. typ western union eller något sånt? Jag är inte så insatt. Maila igen och fråga om det. Vem är det du mailar med? Är det kevin? Om det inte är det så är detta hans mail [email protected] (han sitter i kontoret i La Brezza). Sen finns det en annan också, Cheryl; [email protected]. Prova att maila dem båda och fråga om det går att ge dem pengar på något annat sätt än en check. Lycka till!

2011-06-10 @ 17:29:30
URL: http://emmaisantabarbara.blogg.se/
Postat av: ida

Jaha okej, jaa får nog bli money order isåfall. Jag har mailat båda Kevin och Cheryl om det här haha. Inget svar på några veckor nu blir det :P. Jag ska göra ett nytt försök med båda dem nu i helgen och hoppas på svar! Tack så jättemycket =D

2011-06-10 @ 23:02:26
Postat av: Emma

Ja de lär nog ha semester och lite sånt också! Jag ordnade nog inte mitt förrän lite senare under sommaren förra året så jag tror nog inte du behöver stressa alltför mycket. Lycka till! :)

2011-06-13 @ 15:12:19
URL: http://emmaisantabarbara.blogg.se/
Postat av: ida

Ah just det =P. Okej tack så mycket! =D

2011-06-13 @ 17:19:48
Postat av: Sandra

Heej! :) Såg att du precis kommit hem från SB, jag ska dit med en vän nu i höst och undrar om du har något tips på vart man ska bo och om du vet ungefär vad det kostar? :)

2011-06-13 @ 22:35:00
URL: http://sandraaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0